Moderno opremljen apartma, ki obsega 73 m² z lastnim vhodom. Pritličje zajema bivalni del s kuhinjo, jedilnico, sedežno garnituro in straniščem. V drugi etaži je spalnica z zakonsko posteljo in enojno posteljo ter kopalnica, v tretji etaži pa spalnica s tremi enojnimi posteljami (ena postelja je izvlečna).

Apartma, ki obsega 42 m² z lastnim vhodom. Zajema bivalni del s kuhinjo z jedilno mizo in sedežno garnituro, ter 2 ločeni spalnici s kopalnico. Ena spalnica z zakonsko posteljo in druga z dvema enojnima posteljema.

Bungalov Lisjak obsega 16 m² z lastnim vhodom in teraso. Zajema bivalni del z jedilno mizo ter zakonsko posteljo in pograd. Vključuje ločen objekt s kuhinjo in toaletnim prostorom.

Bungalov Lisica obsega 16 m² z lastnim vhodom in teraso. Zajema bivalni del z jedilno mizo ter zakonsko posteljo in pograd. Vključuje ločen objekt s kuhinjo in toaletnim prostorom.

Bungalov Ris obsega 15 m² z lastnim vhodom in teraso. Zajema bivalni del z jedilno mizo, ter zakonsko in enojno posteljo. Vključuje ločen objekt s kuhinjo in toaletnim prostorom.

Bivanje v objemu narave